relocation-with-care-betyder-varm-og-personlig-hjælp-relocation-scandinavia-940x300
Vores services

Med sammenlagt 17 års erfaring er vi godt klædt på til at hjælpe jer med de udfordringer der kan opstå når man flytter til et nyt land. Vi tilbyder personlig rådgivning og hjælp, så jeres medarbejdere og deres eventuelle familier kommer på plads på bedst mulig måde og på en måde så medarbejderen kan fokusere 100% på det nye job i Danmark.

Vores relocation program kan dække hjælp og støtte af både praktisk og social karakter i op til et helt år. Vores løsninger er individuelle, og kan sammensættes med udgangspunkt i følgende:

 • Når kontrakt er underskrevet og det er besluttet hvilke service vi skal hjælpe med – Første kontakt, som afdækker medarbejderens/familiens behov, forventninger og muligheder.
  Introduktion
 • log in til RelocationScandinavias Relocation APP som giver medarbejderen vigtig og nyttig information til brug både inden og efter ankomst.
  Information APP
 • Hjælp til alt papirarbejdet og registrering ved ankomsten, ( fx Work permit, EU certifikat, Skattemappe (ikke forskerordning), CPR, NEM ID, Digital postkasse m.v.)
  Immigration/registrering
 • Vi finder et hjem, som matcher behov, budget og (realistiske)forventninger – inkl. oversættelse af lejekontraktens § 11. samt forklaring af den danske lejelov. RelocationScandinavia udvælger og fremviser relevant antal boliger som passer til den enkeltes behov og forventninger.
  Boligsøgning
 • Skriftlig rapport samt billedokumentation der dokumentere boligens tilstand ved indflytning og i henhold til lejekontrakt. Tilmelding af vand, varme og elektricitet. Forklaring af lejers og udlejers forpligtigelser overfor hinanden.
  Indflytningsrapport
 • Hjælp med ALLE de praktiske ting der er når man flytter ind i et nyt hjem – hjælp til mobiltelefon, internet og TV,licens, oprettelse af bankkonto, henvisning til forsikringer, indbo. Introduktion til det nye lokalområde, offentlige transportmidler etc.
  Settling in
 • Arrangere skolemøder,børnehavebesøg, checker ventelister, hjælp med opskrivning og rådgivning af muligheder.
  Skoler/børnehaver
 • Efter ønske (f.eks. Kæledyr, Aupair-regler, regler om bilimport, kørekortombytning mv.)
  Andet